Opozorilo Ta stran uporablja piškotke. Če jih ne dovolite, stran morda ne bo delovala pravilno. Ali jih želite omogočiti? OK

Acid serum for impure skin

49.00 
Ni na zalogi

Kombinacija AHA in BHA kislin v formulaciji brez izpiranja.

CLEAR + kislinski serum za nečisto kožo (pH 3,6) je visoko učinkovit serum, ki odstrani odmrle celice in obstoječe nečistoče ter preprečuje razvoj novih nečistoč na koži. Viden učinek po le 2-3 minutah: koža je videti čista, lepša in bolj sveža. Kislinski serum je idealen za mastno in mešano kožo z nečistočami in motnjami poroženevanja.

BHA kislina (2% salicilna kislina) deluje protivnetno in antibakterijsko. Učinkovita je proti nečistočam. AHA kisline (5% glikolna kislina+ 10% mlečna kislina) odstrani odmrle celice, pomaga, da nove celice dosežejo površino kože. Pomaga ohranjati vlago v koži.

Uporaba:

CLEAR + kislinski serum za nečisto kožo s konicami prstov enakomerno nanesite na očiščeno in tonificirano kožo. Pustite delovati 2-3 minute. Ne odstranjujte s kože. Nevtralizirajte z nanosom seruma in vlažilne nege glede na potrebe kože.

Uporabljajte samo zvečer. Ne nanašajte na predele okoli oči in ustnic. Kot kuro uporabljajte največ 2-3-krat tedensko. Pri stalni uporabi lahko izdelek nanašate 1-2-krat tedensko (glede na stanje kože). Čez dan uporabljajte zaščito pred soncem (vsaj ZF 20) in se izogibajte direktni sončni svetlobi.

SESTAVINE: AQUA (WATER) • ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C) • LACTIC ACID • GLYCOLIC ACID • SODIUM HYDROXIDE • SALICYLIC ACID • AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER